bootstrap templates
Alfa Bazeni

Klasičan bazen pravougaonog oblika dimenzija 9x4m sa dubinom 1.5m.
Radjeno styropool tehnologijom i obložen Adria Blue folijom 0.8mm debljine na koju se dibijabgarancija 10 godina.Karakteristicno za ovaj bazen je da je “u ravni” sa okolnim uredjenjem i da nije korišćen kamen na rubovima bazena.Ovaj metod je primenjen uz razloga sto ne postoji opasnost od nanošenja prljavštine nakon kiše.
Dodatna oprema koja je montirana:
•kompletna automatika za održavanje vode koja podrazumeva elektrolizu i PhExpert,koja omogućava uštedu u vremenu kao i konstantan kvalitet vode.Na ovaj način nije potrebno vodu naknadno tretirati hemijom.
•dodatne dizne koje služe za neku vrstu masaže .

Alfa Bazeni

Klijent koji se bavi ugostiteljstvom odlucio se za kombinaciju dva osnovna modela bazena kako bi upotpunio ponudu u svom objektu.
Ovim putem ponuda sto se organizacije dogadjaja,proslava čini celokupan posao mnogo komercijalnijim jer omogućava uživanje i u toku letnjih dana kada je to preko potrebno ,pogotovo kada se izmenu obzir da sezona za svadbe pocinje krajem leta.
Ovim putem se poslovanje poboljšava u toku vansezonskih meseci rada.
Iz opisanog primera završenog projekta zaključujemo da bazeni ovih dimenzija su ,takodje,pogodni kako za kućnu ,tako i za javnu - komercijalnu upotrebu.

Alfa Bazeni

Još jedan pravougaoni bazen za sezonu 2018.godine ,ali u ovom slucaju dimenzija 6x3 metra.
Karalteristicno za ovaj bazen jeste odsustvo merdevina ,koje su zamenjene stepenicama u uglu bazena.
Stepenice tipa Eleganze sa duzinom i visinom gazista 25cm i ukupnom širinom stepeništa 60cm,koje stižu u komadu i nema potrebe za naknadno sklapanje.Naravno,u zavisnosti od dimenzija bazena u ponudi se kogu naci i vece dimenzije stepenica.Prikazane stepenice su jedan od praktičnijih rešenja ulaza u bazen i sam bazen cine dosta minimalisticnim i lakim za uklapanje sa okolnim uredjenjem.

Alfa Bazeni

Porodični bazen pravljen na vrhu objekta obložen mozaik folijom,dok su zidovi pravljeni styropoolom.Projekat završen 2014. godine u Novom Sadu.
Tehnika kojom je pravljen bazen omogućava klijentu da izabere dimenziju koja najvise odgovara potrebama i zahtevima prostora.

Alfa Bazeni

Bazen dimenzija 8x4 metra sa dodatkom poliesterskih stepenica ,našeg klijenta u Novom Sadu.
Projekat je zavrsen u leto 2014.godine.Slike bazena smo već objavljivali,ali smo hteli da iskoristimo priliku da prikažemo u snimak koji prikazuje bazen u toku sezone kada je spreman za korišćenje.

Alfa Bazeni

Jedan od bazena skimerskih koji smo pravili za javnu upotrebu hotela u Kladovu.Naime,bazen je pravljen styropool tehnologijom izrade zidiva bazena.

Alfa Bazeni

Jedan od prvih bazena pravljenih na Crnogorskom primorju u prelepoj vili sa pogledom na crnogorsko primorje.
Kao sto se vidi na slici bazen je pravljen sa dodacima “slap-a” i stepenica u uglu kao bi omogućio lakši ulazak u sam bazen dok slap predstavlja jedan od najboljih vidova masaže i relaksacije korisnika.
Zidovi bazena ovakvog oblika su radjeni specijalnim materijalima kojima se obezbedjuje dugotrajnost i siroka primenjivost u smislu izrade najrazličitijih dimenzija i oblika.

Alfa Bazeni

Projekat sa slike na vrhu objekta i pruža pogled na grad.Da bi se bazen montirao na vrhu zgrade potrebno pre samog zidanja,uraditi statičke proracune zbog opterećenja koje predstavlja za samu zgradu.

Alfa Bazeni

Djakuzi u bazenu 
Jedan od projekata koji je dokaz da je izvodljivo mnoštvo razlicitih bazena i izlaženje u susret zahtevima kupaca.
Bazen pravljen po specijalnim zahtevima pre 14 godina u Novom Sad ,projektovan i izradjen sa djakuzijem u bazenu.Takodje bazen poseduje i lift za spustanje kupača u bazen(specijalni zahtev zbog potreba) kao i šipke za pridržavanje na ivicama bazena.

Alfa Bazeni

Zatvoreni bazen pravljen po specijalnom zahtevu klijenta.Radjeno styropool tehnologijom sa stepenicama na ulazu.

Alfa Bazeni

Izgled malog porodičnog bazena nakon renoviranja i adaptacije. .
Mali porodični bazen pravljen u Novom Sadu u dvoristu ograničenih dimenzija i renoviran pre 4 godine sa kompletnom oplatom i filterima.
Ovako adaptiran ne iziskuje nikakve dodatne troškove u narednim godinama.

Alfa Bazeni

Bazen koji nismo mi radili od pocetka već renovirali nakon odredjenog perioda korišćenja i koji je pravljen po specijalnim zahtevima korisnika,tj.po zahtevima koji je projekat odredio.Naime,bazen je prvobitno obložen pločicama tako da je naknadno oblagan i renoviran folijom.


Phone: +381 21 6 300 225
Mob: +381 65 300 2230 
Mob: +381 63 500 106

Adresa: 
Admirala Vukovića 2,
11010 Voždovac
Beograd
Kontakt:
Email: alfabazeni@gmail.com


Zakažite termin dolaska na:
Mob: +381 65 300 2230