Multifunkcionalni bazeni

Bazeni gradjeni styropool blokom u koje postavljamo naše PVC rimske stepenice.

Pomenute stepenice poseduju deo za ulazak i deo za sedenje koji možemo pretvoriti u hidromasazni djakuzi deo po zahtevu klijenta u pogledu broja sedećih mesta.

 

Sastoji se od čeličnog zida toplo galvanizovanog, debljine 0,60mm. Kod bazena dubine 1,50m debljina zida je 0,80mm. Spolja je dodatno presvučen plastikom, iznutra zaštićen lakom sa unapred perforiranim isečcima za skimer i ulivnu diznu.

Dimenzije (cm) Cena od
700 x 400 x 150 11900€
800 x 400 x 150 12500€
900 x 500 x 150 13550€
U cenu kompleta bazena spada sledeća oprema: Zid od stiropul bloka, termofilc, lajner, merdevine, skimer, dizne, komplet filter podstanica (peščani filter, pumpa). Pored osnovne opreme u ponudi imamo i dodatnu opremu: Robot usisivače, toplotne pumpe, automatika za održavanje vode itd.

Montaža i priprema terena nisu uključene u cenu.

Cena montaže zavisi od modela / dimenzije bazena i lokacije i traje od 3-10 radnih dana (bez kiše i nepogoda) nakon završetka pripremnih građevinskih radova. Za pripremu terena ( iskop, betoniranje ploče i zidova) nemožemo imati jedinstvenu cenu zbog lokacije, dimenzije bazena i putnih troškova pa ponekad savetujemo klijente da im je najekonomičnije rešenje da nađu lokalnog izvođača građevinskih radova koja je jednostavna i za koju dobijate detaljne nacrte nakon dogovorene saradnje.