Mint bazeni nastali su u saradnji naše kompanije i renomirane firme Nelt,Titel.

Bazeni su dostupni u tri dimenzije i 4 boje.Pravljeni od poliestera,pod obložen i ojačan poliuretanom,dok je u Mint kombinaciji materijala korišćena specijalna boja za bazen.Svaki bazen poseduje klupu za sedenje kao i stepenice za ulazak u bazen.

Pomenti segmenti su od neklizajuce/antislip površine pa je bezbednost na visokom nivou.Gradnja ovakvog tipa bazena razlikuje se od gradnje ostalih bazena u našem asortimanu.Troškovi i gradjevinski pripremni radovi svedeni su na minimum.

Montaža u toku jednog dana obezbedjuje visoku efikasnost dok bazen ne gubi na svojoj trajnosti.Na ovaj način kompletirali smo ponudu bazena razlicitih i najkvalitetnijih materijala kako bi svaki klijent imao bazen na dug vremenski period.

Cena bazena podrazumeva osnovnu opremu za filtraciju,dok dodatnu opremu možete videti u drugom odeljku.

U cenu bazena na spadaju gradjevinski,transportni troškovi koji zavise od lokacije kao i troškovi montaže i postavke.

NOVO~poliesterski bazeni mint/LINK POLESTERSKI BAZENI-mint. Brzi bazeni u tri dimenzije 5x3m,6×3 i 7x3m

Svaki bazen poseduje stepenice i klupu za sedenje izradjene od specijalne antiklizne površine.Tako,svaki od bazena može da bude u 4 boje:krem,bela,siva i plava.

Mint bazeni kreirani su u skladu sa zahtevima tržišta prateći najvise svetske standarde.Za ove bazene je karakteristicna kako konfiguracija/struktura zbog posedovanja neklizajuceg dela za sedenje i stepenica,ove bazene karakteriše i brza dostupnost i još brza izgradnja.

Na ovaj način,nakon pripreme terena moguca je montaža u toku samo jednog dana.

Dimenzije (m) Cena od
5×3 uskoro
6×3 uskoro
7×3 uskoro