MINT SWIMMING POOLS

Our mission is to provide the client with an easy and fast pool setup with a multi-year warranty
Learn more

Bazeni su dostupni u četiri dimenzije i 4 boje. Pravljeni  od poliestera, dok je u Mint kombinaciji materijala korišćena specijalna boja za bazen. Svaki bazen poseduje klupu za sedenje kao i stepenice za ulazak u bazen.

Pomenuti segmenti su od neklizajuće/antislip površine pa je bezbednost na visokom nivou. Gradnja ovakvog tipa bazena razlikuje se od gradnje ostalih bazena u našem asortimanu.

Svaki bazen poseduje stepenice i klupu za sedenje izrađene od specijalne antiklizne površine. Tako svaki od bazena može da bude u 4 boje: krem, bela, siva i nebesko plava.

Na ovaj način kompletirali smo ponudu bazena različitih i najkvalitetnijih materijala kako bi svaki klijent imao bazen na dug vremenski period.

NOVO – CLASSIC MINT POLIESTERSKI BAZENI.         Brza ugradnja bazena dostupnih u četiri dimenzije:   5.4 x 3.4 x 1.5m, 6.4 x 3.4 x 1.5m, 7.4 x 3.4 x 1.5m i           8.8 x 3.7 x 1.5m.

Za više informacija o PREMIUM MINT mode, get in touch with us.

 

Montaža u toku jednog dana obezbeđuje visoku efikasnost dok bazen ne gubi na svojoj trajnosti.

The price does NOT include construction works, transport costs that depend on the location, as well as installation and installation costs.

Troškovi i građevinski pripremni radovi svedeni su na minimum. Mint bazeni kreirani su u skladu sa zahtevima tržišta prateći najviše svetske standarde. 

Za ove bazene je karakteristična kako konfiguracija/struktura zbog posedovanja  neklizajućeg dela za sedenje i stepenica, tako ih  karakteriše brza dostupnost i još brža izgradnja.

In this way, after preparing the terrain, installation is possible in just one day.

The price of the pool includes basic filtration equipment, while you can see additional equipment in the second section.

Model

Classic model S

Classic model M

Classic model L

NOVO Mint XL 

Dimenzije

5.4 x 3.4 x 1.5m 

6.4 x 3.4 x 1.5m

7.4 x 3.4 x 1.5m

8.8 x 3.7 x 1.5m
prvi stepenik 0.5m

Cena

10.460 € + PDV 

10.990 € + PDV

12.176 € + PDV

16.505 € + PDV

Izražene cene su bez PDV-a.

U cenu bazena uključeno je sledeće: bazenska kada, skimer, dizne, filter pumpa, peščani filter, 1 LED pool light.
U mogućnosti smo da ponudimo i dostavu na teritoriji Srbije koja nije uračunata u cenu. Izražene cene su bez montaže i građevinskih radova. Naša preporuka je kupovina opreme za dezinfekciju vode, za regulaciju pH vrednosti, kao i toplotne pumpe i robot za automatsko čišćenje bazena.                                                                             

SAFETY

Kako bi bezbednost po zdravlje bila na visokom nivou MINT je obezbedio neklizajući deo u strukturi svakog bazena. Pravilno pozicionirana antislip površina predstavlja jednu od glavnih prednosti Mint-a. Upotrebom Mint montažnih bazena klijent je bezbedan od klizanja na površinama koje su predviđene za često korišćenje. Pod ovim mestima podrazumevamo stepenice za ulazak u bazen i klupe za sedenje

Korišćeni miks materijala i standardizovan proces proizvodnje omogućuje trajnost i preko 20 godina pa kao takav predstavlja dugoročno rešenje za relaksacioni i rekreativni deo svakog doma. Nakon postavke Mint bazena, garantovana je dugotrajnost bilo da je u zemlji ili nadzemni jer je miks materijala otporan na sve uslove kojima je ugrađeni bazen izložen.

POOL INSTALLATION

Montaža bazena tj. izgradnja je bio dugotrajan proces i iziskivao je puno vremena, novca i strpljenja. Proces koji se sastojao od pripremnih radova i montaže sada je skraćen i pojednostavljen na način koji će kupcu obezbediti gotov bazen za najkraće vreme.

Takođe, pripremni radovi pa i troškovi istih su svedeni na minimum što omogućava visoku isplativost investicije.

Mint can also be placed on terrains where classic concreting methods would be difficult to approach and buyers generally even give up for the stated reason.

Mint as a product can also be placed on the ground, thus avoiding excavation work. Of course, the outer part of the pool wall needs to be covered, but only for aesthetic reasons.

Mint Premium model

Have you ever wondered why you feel so happy after a day at the pool?Home is where Mint is.

Mint assortment

For us, the time spent with the family is the most precious.

Simple but strong!

Durability is the key factor in pool industry. 

Mint characteristics

Mint models are available in 4 different colors and 3 sizes 

en_GBEnglish
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyDodaj u Korpu