Mint bazeni

Mint bazeni nastali su u saradnji naše kompanije i renomirane firme Nelt, Titel.

Bazeni su dostupni u tri dimenzije i 4 boje. Pravljeni od poliestera, pod obložen i ojačan poliuretanom, dok je u Mint kombinaciji materijala korišćena specijalna boja za bazen. Svaki bazen poseduje klupu za sedenje kao i stepenice za ulazak u bazen.

Pomenti segmenti su od neklizajuce/antislip površine pa je bezbednost na visokom nivou.Gradnja ovakvog tipa bazena razlikuje se od gradnje ostalih bazena u našem asortimanu. Troškovi i gradjevinski pripremni radovi svedeni su na minimum.

Montaža u toku jednog dana obezbedjuje visoku efikasnost dok bazen ne gubi na svojoj trajnosti. Na ovaj način kompletirali smo ponudu bazena razlicitih i najkvalitetnijih materijala kako bi svaki klijent imao bazen na dug vremenski period.

Cena bazena podrazumeva osnovnu opremu za filtraciju, dok dodatnu opremu možete videti u drugom odeljku.

U cenu NISU uračunati građevinski radovi, transportni troškovi koji zavise od lokacije kao i troškovi montaže i postavke.

NOVO~poliesterski bazeni mint/LINK POLESTERSKI BAZENI- mint. Brzi bazeni u tri dimenzije 5x3m,6×3m i 7x3m

Svaki bazen poseduje stepenice i klupu za sedenje izradjene od specijalne antiklizne površine. Tako, svaki od bazena može da bude u 4 boje: krem, bela, siva i plava.

Mint bazeni kreirani su u skladu sa zahtevima tržišta prateći najvise svetske standarde. Za ove bazene je karakteristična kako konfiguracija/struktura zbog posedovanja neklizajuceg dela za sedenje i stepenica, ove bazene karakteriše i brza dostupnost i još brza izgradnja.

Na ovaj način, nakon pripreme terena moguca je montaža u toku samo jednog dana.

PLAVA

BELA

SIVA

KREM

5x3m

11.622

11.622

11.622

11.622

6x3m

12.126

12.126

12.126

12.126

7x3m

13.134

13.134

13.134

13.134

BEZBEDNOST

Kako bi bezbednost po zdravlje bila na visokom nivou MINT je obezbedio neklizajući deo u strukturi svakog bazena. Pravilno pozicionirana antislip površina predstavlja jednu od glavnih prednosti minta. Upotrebom mint montažnih bazena klijent je bezbedan od klizanja na površinama koje su predvidjene za često korišćenje. Pod ovim mestima podrazumevamo stepenice za ulazak u bazen i klupe za sedenje

Korišćeni blend materijala i standardizovan proces proizvodnje omogućuje trajnost i preko 20 godina pa kao takav predstavlja dugoročno rešenje za relaksacioni i rekreativni deo svakog doma. Nakon postavke Mint bazena, garantovana je dugotrajnost bilo da je u zemlji ili nadzemni jer je miks materijala otporan na sve uslove kojima je ugradjeni bazen izložen.

MONTAŽA BAZENA

Montaža bazena tj. izgradnja je bila proces koji je dugo trajao i iziskivao puno vremena, novca i strpljenja. Proces koji se sastojao od pripremnih radova i montaže sada je skraćen i pojednostavljen na način koji će kupcu obezbediti gotov bazen za najkraće vreme.

Takodje, pripremni radovi pa i troškovi istih su svedeni na minimum što omogućava visoku isplativost investicije.

Mint je moguće postaviti i na terenima gde bi klasičnim metodama betoniranja bilo teško prići i kupci uglavnom čak i odustaju zbog navedenog razloga.

Mint kao proizvod moguće je postaviti i NA zemlju pa samim tim i izbeći radove koji se tiču kopanja. Naravno, spoljnji deo zida bazena je potrebno obložiti, ali samo iz estetskih razloga.

MINT U IZRADI

MINT U IZRADI

MINT U IZRADI

MINT U IZRADI

sr_RSSerbian
0
    0
    Vaša Korpa
    Vaša korpa je prazna