Mint bazeni

Naša misija je da klijentu omogućimo laku i brzu izgradnju bazena sa višegodišnjom garancijom
Saznaj više

Bazeni su dostupni u tri dimenzije i 4 boje. Pravljeni  od poliestera, dok je u Mint kombinaciji materijala korišćena specijalna boja za bazen. Svaki bazen poseduje klupu za sedenje kao i stepenice za ulazak u bazen.

Pomenti segmenti su od neklizajuce/antislip površine pa je bezbednost na visokom nivou.Gradnja ovakvog tipa bazena razlikuje se od gradnje ostalih bazena u našem asortimanu.

Svaki bazen poseduje stepenice i klupu za sedenje izradjene od specijalne antiklizne površine. Tako    svaki od bazena može da bude u 4 boje: krem, bela, siva i plava.

Na ovaj način kompletirali smo ponudu bazena razlicitih i najkvalitetnijih materijala kako bi svaki klijent imao bazen na dug vremenski period.

NOVO – CLASSIC MINT POLIESTERSKI BAZENI. Brza ugradnja bazena dostupnih u tri dimenzije 5.4×3.4m, 6.4×3.4m i 7.4×3.4m. Za vise informacija o PREMIUM MINT modelu, kontaktirajte nas.

 

Montaža u toku jednog dana obezbedjuje visoku efikasnost dok bazen ne gubi na svojoj trajnosti.

U cenu NISU uračunati građevinski radovi, transportni troškovi koji zavise od lokacije kao i troškovi montaže i postavke.

Troškovi i gradjevinski pripremni radovi svedeni su na minimum. Mint bazeni kreirani su u skladu sa zahtevima tržišta prateći najvise svetske standarde. 

Za ove bazene je karakteristična kako konfiguracija/struktura zbog posedovanja  neklizajuceg dela za sedenje i stepenica, ove bazene karakteriše i brza dostupnost i još brza izgradnja.

Na ovaj način, nakon pripreme terena moguća je montaža u toku samo jednog dana.

Cena bazena podrazumeva osnovnu opremu za filtraciju, dok dodatnu opremu možete videti u drugom odeljku.

Classic model S

5.4×3.4×1.5m

10.460€

Classic model M

6.4×3.4×1.5m

10.980€

Classic model L

7.4×3.4×1.5m

12.176€

Izražene cene su bez PDV i obuhvataju sledeće: bazensku kadu, skimer, dizne, filter pumpu, peščani filter, 1 LED bazensko svetlo.
U mogućnosti smo da ponudimo i dostavu na teritoriji Srbije koja nije uračunata u cenu. Izražene cene su bez montaže i građevinskih radova. Naša preporuka je kupovina opreme za dezinfekciju vode, za regulaciju ph vrednosti, kao i toplotne pumpe i robot za automatsko čišćenje bazena.                                                                             

BEZBEDNOST

Kako bi bezbednost po zdravlje bila na visokom nivou MINT je obezbedio neklizajući deo u strukturi svakog bazena. Pravilno pozicionirana antislip površina predstavlja jednu od glavnih prednosti minta. Upotrebom mint montažnih bazena klijent je bezbedan od klizanja na površinama koje su predvidjene za često korišćenje. Pod ovim mestima podrazumevamo stepenice za ulazak u bazen i klupe za sedenje

Korišćeni blend materijala i standardizovan proces proizvodnje omogućuje trajnost i preko 20 godina pa kao takav predstavlja dugoročno rešenje za relaksacioni i rekreativni deo svakog doma. Nakon postavke Mint bazena, garantovana je dugotrajnost bilo da je u zemlji ili nadzemni jer je miks materijala otporan na sve uslove kojima je ugradjeni bazen izložen.

MONTAŽA BAZENA

Montaža bazena tj. izgradnja je bila proces koji je dugo trajao i iziskivao puno vremena, novca i strpljenja. Proces koji se sastojao od pripremnih radova i montaže sada je skraćen i pojednostavljen na način koji će kupcu obezbediti gotov bazen za najkraće vreme.

Takodje, pripremni radovi pa i troškovi istih su svedeni na minimum što omogućava visoku isplativost investicije.

Mint je moguće postaviti i na terenima gde bi klasičnim metodama betoniranja bilo teško prići i kupci uglavnom čak i odustaju zbog navedenog razloga.

Mint kao proizvod moguće je postaviti i NA zemlju pa samim tim i izbeći radove koji se tiču kopanja. Naravno, spoljnji deo zida bazena je potrebno obložiti, ali samo iz estetskih razloga.

Mint Premium model

Da li ste se ikada zapitali zašto se osećate tako srećno nakon provedenog dana na bazenu? Zato što je dom tako gde je Mint

Mint asortiman

Za nas vreme provedeno sa porodicom je najdragocenije.

Jednostavno a snažno!

Izdržljivost, jedan od ključnih faktora u bazenskoj industriji. 

Mint karakteristike

Mint modeli dostupni u 4 različite boje i 3 veličine 

sr_RSSerbian
0
    0
    Vaša Korpa
    Vaša korpa je praznaDodaj u Korpu