Šta znači obložiti bazen folijom i kakve efekte imamo od toga?

Bazen obložen lajnerom zaštićen je kako od uv zračenja tako i od pucanja hidroizolacije koja u ovom slucaju nije ni potrebna.Na ovaj način smanjeni su troškovi i postignut visok nivo prakticnosti.

Takodje,lajnerski bazeni nemaju fugne kao sto je slučaj sa bazenima obloženim keramikom pa samim tim i mogućnost oštećenja je svedena na minumum.Struktura i ivice unutar bazena obloženog lajnerom nikad nisu oštre oa samim tim i površina je bezbednija za korisnika.

Verujemo da ste ovakve komentare čuli već,pa rek’o da se pozabavimo malo tom temom.Sve bazene koje smo radili u proteklih 26 godina oblagali smo Renolit Alkorplan folijom.Istini za volju,uglavnom su se klijenti odlučivali za Adria Blue boju.Pored ove boje postoji još 20ak standardnih boja i dezena.Postoje jednobojne i one “sa printom”-sto bi se reklo “mozaik” i to raznih boja.

Posle ovoga odlucili smo da Vam predstavimo i nesto najnovije u ovom delokrugu rada,a to je nova serija Renolit folija nazvana TOUCH.Ova folija je jednobojna i deblja od standardnih i poseduje odredjeni stepen “konture”.

Dolazi u više nijansi i vrlo je karakteristično to da nakon punjenja bazena vodom ova folija dobija svoj puni sjaj.

Obzirom da su sve slike na sajtu delo naših ruku,ovaj put ćemo napraviti izuzetak kako biste mogli videti izgled ovakvih projekata.Trenutno smo na početku sezone 2020.god tek u izradi bazena sa ovim tipom obloge bili smo slobodni (naravno uz pristanak) da Vam

Predstavimo izgled već montiranih bazena od strane našeg kolege.

Da li možete da dodjete da pogledate teren kako bih odlucio koji bazen da gradim?

Kako bi svim zainteresovanim klijentima omogućili potrebne informacije i tretman ,a pri tome zadržali našu ekspeditivnosti i ekonomicnost koja se tiče i nas i klijenta,resili smo da Vam predstavimo način na koji firma funcionise sto se prodaje / izgradnje bazena tiče:

  1. Inicijalni razgovor-prvi razgovor u kome definisemo neke osnovne potrebe za bazenom i opremom.Pre samog sastanka klijent bi trebalo da bude upoznat sa raspoloživim prostorom za bazen kao i površinom svog dvorišta.
  2. Sastanak u našoj firmi-kancelariji.Dogovaramo termin kako biste nas posetili na našoj adresu kako bismo Vas upoznali sa našim asortimonom i uslugama.Na ovom sastanku bismo definisali Vaše zahteve,potrebe i stvarnu gradnje.
  3. Odlazak na našu lokaciju gde biste na primeru izgradjenog bazena uzivo videli kako sve od opreme funkcioniše i za koju namenu.
  4. Nakon ovoga izradjujemo ponudu koja sadrzi dogovorenu opremu i usluge.

***ukoliko na sastanku i nakon iznetih informacija utvrdimo da je teren izuzetak i da je specifičan (tipa-nasut teren,pod ogromnim nagibom,u blizini odredjenih objekata itd.) onda izlazimo na lokaciju i utvrdjujemo “stanje” i mogućnost gradnje

5.Ukoliko je ponuda prihvacena i avans uplaćen slede radovi u dogovorenom terminu

6.Savetovanje pre pripremnih -Ukoliko imate “svog lokalnog” gradjevinca obavili bismo razgovore sa njima i uradili detaljni projekat.

7.Montaza/gradnja-nakon pripremnih radova sledi montaža bazena i opreme koja traje 3-7 radnih dana (bez kise i vremenskih nepogoda).

8.Slikanje i leto može da počne

sr_RSSerbian
0
    0
    Vaša Korpa
    Vaša korpa je praznaDodaj u Korpu