Alfa bazeni

Tradicija

Mi smo porodicna firma osnovana 1988.godine sa sedištem u Novom Sadu. Početak ove delatnosti obelezila je saradnja sa ,tada,D&W Pool,kasnije Zodiac Pool Deutschland.Prihvatamo njihove standarde u radu i kao takvi počinjemo gradnju bazena za porodičnu i komercijalnu upotrebu na prostoru Jugoslavije,Srbije.

Naša vizija je jednostavna.Mi kao pioniri u ovoj oblasti na našim prostorima trudimo se da svakom klijentu upotrebom naših proizvoda poboljšamo kvalitet zivota na dug period.

Kontaktirajte nas

Alfa Bazeni

Naša Misija

Misija naše firme jeste da svakom klijentu omogućimo da u skladu sa svojom investicijom obogati sadržaj svog objekta kao i da zdrav način zivota prihvati kao naviku.

Zadatak

Naš zadatak nakon svakog završenog projekta jeste da klijentu pružimo sva potrebna znanja i obuke kako bi mogao nesmetano da koristi sve proizvode za koje se opredelio.

Cilj

Nas cilj jeste da nakon izvestene gradnje i puštanja bazena u rad-klijent ima proizvod koji će mu omoguciti nesmetano korišćenje bazena dugi niz godina uz uvek dostupnu korisničku podršku.

300

Preko 300 realizovanih projekata

27

Godina iskustva