Tradicija

Mi smo porodicna firma osnovana 1988. godine sa sedištem u Novom Sadu. Početak ove delatnosti obeležila je saradnja sa , tada, D&W Pool, kasnije Zodiac Pool Deutschland. Prihvatamo njihove standarde u radu i kao takvi počinjemo gradnju bazena za porodičnu i komercijalnu upotrebu na prostoru Jugoslavije, Srbije.

Naša vizija je jednostavna. Mi kao pioniri u ovoj oblasti na našim prostorima trudimo se da svakom klijentu upotrebom naših proizvoda poboljšamo kvalitet zivota na dug period.

ciscenje-bazena-odrzavanje-bazena-u-dvoristu

Naša Misija

Misija naše firme jeste da svakom klijentu omogućimo da u skladu sa svojom investicijom obogati sadržaj svog objekta kao i da zdrav način zivota prihvati kao naviku.

Zadatak

Naš zadatak nakon svakog završenog projekta jeste da klijentu pružimo sva potrebna znanja i obuke kako bi mogao nesmetano da koristi sve proizvode za koje se opredelio.

Cilj

Nas cilj jeste da nakon izvestene gradnje i puštanja bazena u rad-klijent ima proizvod koji će mu omoguciti nesmetano korišćenje bazena dugi niz godina uz uvek dostupnu korisničku podršku.

Preko 300 realizovanih projekata

Godina iskustva

sr_RSSerbian
0
    0
    Vaša Korpa
    Vaša korpa je praznaDodaj u Korpu