Styropool predstavlja jedan vid revolucije u bazenskoj industriji. Naime, radi se o specijalnom blokovima izrađenih od miksa različitih materijala visokog kvaliteta. Proizvodi se u Nemačkoj po najvišim standardima i ovaj proizvod specijalno je namenjen za izgradnju zidova bazena.

Mnoštvo prednosti ovog tipa gradnje bazena koje vredi napomenuti su:

  • izrada najrazličitijih oblika i dimenzija bazena,
  • ekonomičnost,
  • brzina izrade bazena.

Po čemu se razlikuju pravougaoni bazeni od drugih – da li oblik utiče na kvalitet ili nešto drugo?

Pravougaoni bazeni se od ovalnih i okruglih bazena razlikuju samo po metodi tj. tehnici izgradnje zidova bazena, dok je trajnost i garancija pa čak i brend identičan.

Proces montaže sastoji se iz sklapanja i povezivanja blokova koji se nakon toga pune armaturom i betonom. Ovom kombinacijom dobijamo zid bazena koji je otporan na najrazličitije vremenske prilike, kao i uslove zemljišta.

Bitna stavka je trajnost, jer iz našeg iskustva ovako izrađeni bazeni traju i više od 15 godina bez ikakve potrebe za renoviranjem.

Zašto se klijenti odlučuju za gradnju ove vrste bazena?

Jednostavno, u mnogo slučajeva ti radovi podrazumevaju i dodatne radove u dvorištu jer svi znamo da u kući kada nešto krene da se g-radi često nam na pamet padne ono “aj još ovo…”.

Bazen kao bazen ne gradi se dugo – nama je potrebno 3-7 radnih dana bez padavina BILO KOJE dnevne temperature i građevinski deo 10-14 dana kako bi se bazen finiširao.

sr_RSSerbian
0
    0
    Vaša Korpa
    Vaša korpa je praznaDodaj u Korpu