1.FAZE GRADNJE BAZENA

Dve faze:

1.Pripremna faza-iskop i betonaža podne ploče.

2.Montaža samog bazena sastoji se iz faze formiranja zidova bazena,oblaganja istih,instalacije kao i priključaka i postavke filter podstanice u mašinsku prostoriju odredjenih dimenzija.

2.PRINCIP I PROCES UGOVARANJA

Proces gde pri inicijalnom sastanku se informišemo o zahtevima i mogucnostima.Tada klijenta uputimo u način rada,proizvodima i uslugama koje nudimo.Nakon toga sledi izrada informativne ponude kako bi klijent mogao da napravi finansijsku konstrukciju za saradnju.

Inicijalni sastanak možete zakazati preko linka u periodu od 9-13h svakim danom u našem showroomu.

3.ODRŽAVANJE BAZENA

Nakon izgradnje bazena sledi održavanje higijene vode i samog bazena.Na ovo u velikoj meri utiču vremenske prilike pa samim tim i na troškove higijenska sredstva i vreme za čišćenje.

Postoje automatike za održavanje vode ili se pak klijent odlučuje na nas sarvis za održavanje bazena na sezonskom nivou.Naravno,u skladu sa našim standardima nakon izgradnje bazena svaki klijent dobija potrebnu obuku za održavanje u usmenoj i pismenoj firmi jako bi bio osposobljen za samostalno vršenje pomenutih radova.

4.ZATVARANJE BAZENA NA KRAJU SEZONE

Bazene iz našeg asortimana vrlo je lako konzervirati i pripremiti za zimu.Potrebno je:

-isprazniti bazen do nivoa ispod skimera

-ispustiti vodu iz instalacije

-vodu tretirati hemijom

-prekriti bazen zimskim prekrivačem

Ovako zatvoren bazen bezbedan je id smrzavanja,a klijent od naknadnih troškova pražnjenja/punjenja bazena.

5.OTVARANJE BAZENA NA POČETKU SEZONE

Nakon pravilno konzerviranog bazena sa prvim sunčevim zracima potrebno je otkriti bazen,proveriti instalaciju,dopuniti bazen,testirati vodu i tretirati istu hemijom.

6.KAKO POZICIONIRATI BAZEN U DVORISTU

Pravilno pozicioniran bazen je onaj koji korisniku oruza komforno korišćenje i kretanje sa svih strana bazeba.Da bi se ovo ispoštovalo,bazen treba da je bar 0.5m udaljen od prve barijere (zida,prolaza,staze…) i do 10m udaljen od prostorije za mašinski deo.

7.BAZEN NA STRMOM TERENU.

Pri izgradnji na terenima koji imaju “kosinu” potrebno je odrediti polaznu tačku tj.visinu zida i u odnosu na istu formirati oblik bazena u skladu sa zahtevima klijenta i terena.

Styropool tehnologija kojom radimo bazene omogućava ovu opciju i garant je bezbednosti bazena bilo da se radi o klizavom terenu,planinama,bazenima pored reka ili na stambenim objektima.

8.BAZEN NA ZGRADI

Kao sto smo spominjali nikakva posebna tehnika za ovo nije potrebna osim da se STATIKA uradi PRE gradnje bazena na krovu kako bi ploča mogla da podnese teret bazena i još bitnije-vode.

sr_RSSerbian
0
    0
    Vaša Korpa
    Vaša korpa je praznaDodaj u Korpu