U eri modernog načina življenja i pukog obitavanja, slabo spavanje, sa sve manje načina za razonodu i uživanje u svojoj nekretnini bilo da je u pitanju stan, kuća ili vikendica postali su svakodnevnica života mnogih ljudi.

Da bi obogatili svoju ponudu i vrednost nekretnine, mnogi se odlučuju na još jedno parking mesto, igralište za decu, zeleni vrt i tome slično.

Retko nam na um pada i mogućnost dela za “fizičku” relaksaciju i rekreaciju što zbog navika, što zbog brzine života i planiranja letovanja ili zimovanja.

Dolazimo do poente, gde deo za relaksaciju u kolektivnim ili privatnim objektima može da se upotpuni i bazenom čija upotreba može da zavisi od koncepta stanovanja – bilo da je u pitanju individualno i/ili kolektivno.

ciscenje-bazena-odrzavanje-bazena-u-dvoristu

Nekada je sam proces izgradnje bazena bio skup i popričino kompleksan, kao i dugotrajan.

Ekspanzijom indistrije bazena, razume se, težilo se pojednostavljanju izgradnje pa ti procesi više nisu “nuklearna fizika”.

Investicija u izgradnju ovakvih objekata zavisno od gabarita i sa osnovnim mašinskim segmentima nije više bauk i nije investicija red-veličina kao i sam objekat, što nekad i beše.

Sada za sume od jednosobnog stana možete izgraditi jedan bazen koji bi mogli da koriste kupci ostalih nekretnina u objektu. Nismo precizirali cenovnik bazena iz jednostavnog razloga što sve zavisi od nivoa opreme bazena a i cene m2. u objektu.

Da bi se ovako nešto izgradilo na objektu, potrebno je pravovremeno planiranje statike, dok je cena svih ostalih elemenata rada ista kao i “na zemlji”.

Pomenuti način upotpunjavanja sadržaja nekretnine umnogome bi koristio budućim vlasnicima iste, dok bi za investitore bila odlična prilika kako za sam brending tako i za dodatu vrednost. Nivo isplativosti meri se kako u materijalno tako i nematerijalnom aspektu.

Spojem ovih aspekata, složićete se dobijamo svi, jer ipak, dobar klijent je uvek srećan klijent i to na duže staze. Brzo se naviknemo na dobro…a to “dobro” je naša polazna tačka ukoliko mislimo na dugoročnu investiciju.

sr_RSSerbian
0
    0
    Vaša Korpa
    Vaša korpa je praznaDodaj u Korpu